Eerste Kay’s Take Away groot succes

BODEGRAVEN – Kay’s Take Away is een nieuwe grillshop, ontwikkeld door GroenlandKip. Het assortiment bestaat uit kakelverse gegrilde kipspecialiteiten, klaar om mee te nemen. De eerste Kay’s is nu een half jaar geopend en de introductie mag een doorslaand succes worden genoemd.

Shop-in-shop

Kay’s Take Away is een shop-in-shop concept. De grillshop gevestigd in een filiaal van een grote Nederlandse retailer, maar buiten de kassa’s. De focus ligt op snelheid, versbeleving en vernieuwing. De kipspecialiteiten worden ter plekke gegrild. Omdat prijs een primaire rol speelt bij de aankoop van kipproducten, worden lage en ronde prijzen gehanteerd.

Vernieuwend premium assortiment

Liefhebbers kunnen kiezen uit GrillClassics (drumsticks, wings, hele kip), MagnificMeals (zelf samen te stellen verse maaltijden) en SeasonalClassics (nieuwe en seizoensgebonden specialiteiten). Alle producten zijn van dagverse premium kwaliteit. Perfect om meteen van te genieten of eenvoudig thuis te verwarmen. Speciaal voor feestjes zijn diverse Kay’s Party Pannen verkrijgbaar.

Hechte samenwerking

De opkomst van zowel het snacksegment als het ‘to go’ segment ligt ten grondslag aan dit bijzondere concept. Kay’s Take Away is een resultaat van een hechte samenwerking tussen GroenlandKip en de retailer. De vele positieve reacties van consumenten en de verkoopresultaten dat dit concept kipliefhebbers aanspreekt. The grill is hot!

Meer weten over de voordelen van een shop-in-shop? Neem gerust contact met ons op, we bespreken ze graag met u.

www.kaystakeaway.nl.

Menu