Partners

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Partners

Samen sterk

GroenlandKip (onderdeel van de GroenlandGroup) is een dochteronderneming van de Duitse firma PHW Group. Dit familiebedrijf, met ongeveer 6.900 medewerkers, produceert en verkoopt hoogwaardige pluimveespecialiteiten onder de merknaam Wiesenhof. Hiermee is het een van de grootste spelers in de Duitse pluimveemarkt.

Onafhankelijk, met de kracht van PHW Group

De overige bedrijfssectoren van PHW Group omvatten dierenvoeding en diergezondheid, en voeding voor consumenten. In totaal bestaat de groep uit meer dan 35 onafhankelijke bedrijven. De PHW Group stimuleert ondernemerschap en geeft die bedrijven de kans om onafhankelijk, flexibel en zelfstandig te opereren. En dat is exact wat GroenlandKip doet.

Unieke marktpositie

Dankzij PHW Group kunnen we opereren vanuit een volledig gecontroleerde keten. Op het gebied van kip, maar ook van eend en kalkoen. Van ei tot efficiënte logistiek: alles is in eigen beheer. Dit, in combinatie met onze kennis van de lokale markt en de modernste faciliteiten, zorgt voor een unieke positie in de markt.

Razendsnel en messcherp

Dankzij de hypermoderne faciliteiten van Duitse slachterijen van PHW Group en ESBRO (ook onderdeel van de GroenlandGroup) hebben we op elke vraag uit de markt razendsnel een passend antwoord. Door de gebundelde kennis en korte lijnen zijn we in staat messcherp zaken te doen. In eigen land, maar ook op internationaal niveau.

Menu