1. Home
  2. chevron_right
  3. Actueel
  4. chevron_right
  5. PERSBERICHT GROENLANDGROUP

PERSBERICHT GROENLANDGROUP

PERSBERICHT GROENLANDGROUP

Datum: 11 juli 2021

Snel oplossing voor klanten GroenlandKip na grote brand.

BODEGRAVEN – Op de vroege zondagochtend van 11 juli 2021 is de verpakkings- en distributielocatie van GroenlandKip, onderdeel van GroenlandGroup, getroffen door een grote brand.

In ieder geval twee van onze productiehallen aan de Beneluxweg in Bodegraven zijn volledig in de as gelegd. Wat de schade is aan de overige onderdelen van het pand, is op dit moment nog niet geheel duidelijk.

Al onze klanten en leveranciers worden op zeer korte termijn persoonlijk gecontacteerd om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn in productleveringen. We verwachten de komende weken nodig te hebben om ons volledige assortiment weer te kunnen leveren. Tot die tijd zullen we werken met een noodassortiment.

Hierin staan we niet alleen. Als dochteronderneming van het Duitse PHW/Wiesenhof kunnen we ondermeer rekenen op de inzet en faciliteiten van meerdere bedrijven die – net als GroenlandGroup- ook tot de PHW Group behoren. Daarnaast worden we ondersteund door enkele gerenommeerde relaties. Dat sterkt ons in de enorme uitdaging waar we voor staan.

We zullen de komende tijd nauw contact onderhouden met alle relaties.

Einde persbericht.

Noot voor redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula Jacobs
Telefoonnummer: (0172) 63 09 99 of per e-mail: p.jacobs@groenlandkip.nl.

Menu