Profiel

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Profiel

Premium poultry concepts

Wij zijn GroenlandKip. Jong en ambitieus. Liefhebbers ook, want dol op kip. Eigenlijk op alle poeliersspecialiteiten. En dat delen we graag. Dat doen we door hard te werken. Door u mee te nemen in onze passie. Door u te verrassen met premium poultry concepts die zorgen voor groei.

Meerwaarde voor alle kanalen

GroenlandKip (een dochteronderneming van PHW/Wiesenhof) is in 2013 opgericht. Vanuit onze ultramoderne productie-unit in het Zuid-Hollandse Bodegraven verwerken en verpakken we kip- en poeliersproducten voor retailers, Out of Home, speciaalzaken en de industrie.

Regie van ei tot verpakte kip

Wij staan voor kwaliteit. En dat bieden we, elke dag, dankzij onze ketenkracht. Omdat we als GroenlandGroup onderdeel zijn van de PHW Group hebben we regie van ei tot verpakte kip. Volledige tracering: een cruciale voorwaarde voor een optimale performance.

Kakelvers op maat

We zijn misschien jong, maar zeker ook ervaren. Ons team bestaat uit meer dan 350 gedreven liefhebbers. Samen zorgen we dagelijks voor leveringen op winkelniveau, uitgekiende logistieke ondersteuning, kakelverse concepten en meer rendement. En uiteraard: voor een ongekend lekker stukje kip op het bord van liefhebbers door heel Europa.

Meer weten? Bekijk de video

Menu