We zijn genomineerd voor de Industributie Trofee!

Kakelvers nieuws: GroenlandKip is genomineerd voor de Industributie Trofee 2019 in de categorie Vers & Private Label! Nederlandse supermarkten beoordeelden levensmiddelenfabrikanten op drie vakgebieden. We zijn uiteraard enorm trots dat we tot de drie hoogst beoordeelde verspartners van Nederland behoren.

Drie vakgebieden

Het Industributie-onderzoek van EMFI Business School is voor de 31 e keer gehouden. Retailers beoordeelden toeleveranciers op accountmanagement (onderhandelingsvaardigheden en kennis van de retailorganisatie), relatiemanagement (productontwikkeling en flexibiliteit) en supply chain management (inzicht in de supply chain van de retailer en leveringsbetrouwbaarheid).

Resultaat van hechte samenwerking

De nominatie is voor ons een prachtige bevestiging dat we met onze kakelverse kwaliteit, messcherpe werkwijze en ketenkracht van waarde zijn voor onze klanten. En dat terwijl we nog maar 5 jaar actief zijn. Het geeft enorm veel energie om ook in de komende jaren (mede)liefhebbers te blijven verrassen met premium poultry. In hechte samenwerking met onze klanten de category naar een hoger niveau tillen: dat is waar we ons dagelijks sterk voor maken.

Nog efficiënter om het verschil te maken

Leon van den Heuvel, manager commercie: “We streven ernaar om ons constant te verbeteren. Zo hebben we het afgelopen jaar goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Op basis hiervan is onze structuur geoptimaliseerd en zijn onze processen nog efficiënter ingedeeld. We zijn erg blij dat dit zijn vruchten afwerpt. Dat geldt trouwens ook voor productontwikkeling. Een prachtonderdeel van ons vak, omdat we hiermee echt een verschil maken voor onze klanten. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe wildlijnen DePoul en Buytenlust, waarmee we met succes een hele nieuwe doelgroep aanspreken.”

De uitreiking

Graag feliciteren we ook onze mede-genomineerden met hun prestatie. We zien elkaar op 8 januari 2019 tijdens het Industributie-diner. Tijdens deze avond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. We kijken ernaar uit!

Menu