Werken bij GroenlandKip

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Werken bij GroenlandKip

Wij zijn GroenlandKip: de meest bevlogen kipleverancier van Nederland. Vanuit onze ultramoderne productie-unit in Bodegraven verwerken en verpakken we kip- en poeliersproducten voor retailers, out of home, speciaalzaken en industrie. Sta jij voor aandacht en ambitie? Wil je vooruit in de wereld van food? Kom dan ons team versterken!

Onze mentaliteit

GroenlandKip is jong en groeit hard. We zijn geen startup meer, toch we bruisen van de energie. We hebben volop ideeën en schakelen razendsnel. Door nauw contact met onze klanten kunnen we messcherp inspelen op hun wensen. Daar krijgen wij energie van. Hou jij ook van kansen pakken? Dat past GroenlandKip bij jou.

Retail is werelds

Werken in de retail betekent dat geen dag hetzelfde is. Om onze (internationale) klanten op hun wenken te bedienen, is het vaak zaak om extra meters te maken. Net even dat stapje extra zetten. Vooral in de periode rondom de feestdagen. Linksom of rechtsom, alles moet foutloos en kakelvers de deur uit, want morgen begint het weer opnieuw. Dat is retail. En dat vinden wij werelds.

Geen nummertje

We zijn een jonge organisatie. Je kunt dus rekenen op een informele werksfeer. We houden ervan kansen te pakken. Daarom zijn jouw ideeën en initiatieven meer dan welkom. Vanuit jouw perspectief bouw je aan je carrière. Juist omdat we vinden dat het altijd slimmer, efficiënter, schoner en duurzamer kan. Geef aan waar wij en jij kunnen groeien. Samen zorgen we ervoor dat GroenlandKip Premium Poultry blijft leveren.

Volop ruimte om te groeien

De agrosector is de motor van de Nederlandse economie. De voedingsmiddelenindustrie staat in de top-3 van Nederlandse export. Werken bij GroenlandKip betekent dus werken in een financieel gezonde sector. Doordat we snel moeten inspelen op eisen van de overheid en wensen van de consument, zijn we constant in beweging. Hierdoor blijft je werk afwisselend en uitdagend. Je krijgt bovendien volop kansen om door te groeien.

Jouw profiel

Kenmerkend voor onze branche, waarin we met verse producten werken, is dat we móeten leveren. En dat betekent werken tot het werk af is. De ene dag is de ander niet. Het komt dus voor dat je met je collega’s nog even een eindsprint moet trekken. Dit vereist inzet, betrokkenheid en eigen initiatief.

Reageren

Help je ons onze kakelverse kwaliteit naar een nóg hoger niveau te tillen? Stuur ons gerust een open sollicitatie of bekijk hier onze actuele vacatures.

Menu