Operator

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Werken bij
 4. chevron_right
 5. Operator

Functie

GroenlandKip heeft diverse klanten, zowel in de retailmarkt als in de handel. elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen ten aanzien van de etikettering van de producten. Een operator zorgt ervoor dat de producten efficiënt verwerkt, bewerkt en gedistribueerd worden om een eindproduct te realiseren dat voldoet aan de productspecificaties en kwaliteitseisen.

De Operator wordt direct aangestuurd door de 1e Operator en ontvangt indirect leiding van de Teamcoördinator van de afdeling. Een Operator werkt nauw samen met collega Operators en productiemedewerkers.

Profiel

Jij bent op zoek naar een baan voor langere termijn. Bij voorkeur heb jij al relevante ervaring in een productie omgeving. Daarnaast beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal. Verder vragen wij enige flexibiliteit met betrekking tot werktijden. Je werkt namelijk in tweeploegendienst en om de week op zaterdag (als je op zaterdag werkt, ben je doordeweeks een dag vrij). Jij herkent jezelf in de volgende kernwoorden en vaardigheden:

 • Accuraat
 • Oplettend
 • Flexibel
 • Kwaliteitsbewust
 • Verantwoordelijk
 • Stressbestendig

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een prettige, informele en dynamische werksfeer met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactinformatie

Enthousiast geworden en voldoe jij aan het bovenstaande profiel? Stuur dan een korte motivatie en jouw cv naar onze HR afdeling op werkenbij@groenlandkip.nl. Voor vragen kun je tevens telefonisch contact opnemen met Jasmijn van Hage (0172-630923)

Menu